Acest site folosește cookies. Navigând în continuare vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Detalii

In conformitate cu Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, ALTauto.ro are obligatia de a administra datele personale pe care ni le furnizati despre dvs. in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate .

Scopul colectarii datelor este: informarea clientilor/utilizatorilor privind evolutia si starea comenzilor, monitorizarea vanzarilor si comportamentul consumatorului, activitati comerciale, administrative, informarea clientilor/utilizatorilor privind situatia contului lor de pe ALTauto.ro, evaluarea produselor si serviciilor oferite, promovarea produselor si serviciilor.

Prin completarea datelor dvs. in formularul de Comanda declarati ca acceptati neconditionat ca datele dvs. sa fie incluse in baza de date a ALTauto.ro, si va dati acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate de catre ALTauto.ro si colaboratori pentru desfasurarea si/sau derularea de activitati comerciale, administrative, de dezvoltare, de monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului.

De asemenea, va dati acordul expres si neechivoc ca aceste date personale sa poate fi transferate (cedate) de catre ALTauto.ro atat colaboratorilor sai precum si altei/altor entitati din tara sau strainatate.  

Prin citirea prezentelor Termene si Conditii ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale garantate de Legea 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date. Totodata, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dvs. personale si de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora.  

Pe baza unei cereri scrise, datate si semnate, expediate pe adresa Altvision Distribution SRL-D, Str. Burnitei nr. 24, et. 1, birou 71, Bucuresti, sector 3, va puteti exercita, in mod gratuit, urmatoarele drepturi:

– sa va opuneti prelucrarii datelor pentru motive intemeiate si legitime legate de situatia lor particulara

– sa interviti asupra datelor transmise;

– o data pe an, sa vi se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu prelucrate;

– sa solicitati stergerea datelor, cu exceptia situatiilor prevazute de lege.  

ALTauto.ro poate furniza datele dumneavoastra cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizori de servicii de servicii de marketing, curierat, servicii de plata / bancare sau alte servicii.

Informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate si catre Instantele Judecatoresti, Parchet, Politie si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.